Reducem cheltuielile clienților noștri

Optați pentru energia regenerabilă. Puteți economisi sume considerabile odată ce scăpați de cheltuielile lunare la curent, gaz și combustibil. Acei bani economisiți îi puteți folosi pentru îndeplinirea planurilor viitoare, lăsând în același timp un mediu mai curat pentru copiii noștri.

Reducerea cheltuielilor de energie

Se creează grupuri de consumatori și licitații și astfel obținem pentru dumneavoastră prețuri avantajoase de la furnizorii de energie electrică și gaz.

Mașini electrice și hibride

Costurile de întreținere și alimentare a unei mașini electrice sunt considerabil mai mici decât în cazul combustibililor clasici. Alimentarea unei mașini electrice se poate face fie de la rețeaua electrică, fie de la un sistem fotovoltaic de producere a energiei electrice. Noxele eliminate în timpul mersului a unei mașini electrice sunt nule.

Zero cheltuieli de întreținere

Vă ajutăm să scăpați de plata facturilor la electricitate și gaz prin utilizarea surselor de energie regenerabilă.

Prin instalarea sistemelor fotovoltaice special concepute puteți produce necesarul de electricitate de care aveți nevoie pentru locuință, astfel în viitor veți scăpa de factura la curent. Instalațiile de încălzire pe gaz se schimbă cu cele care utilizează electricitate pentru a scăpa și de factura de gaz.

Credit Verde

În cazul în care nu vă permiteți investiția în aceste produse vă punem la dispoziție un credit special conceput pentru dumneavoastră, în care rata de rambursat este identică cu valoarea facturii plătite luna anterioară. Banii plătiți lunar pentru factura de electricitate îi veți plăti pentru creditul ales. Dupa ce terminați plata creditului veți rămâne cu zero cheltuieli pentru energie.

 

“Este bogat acela care câștigă mai mult decât consumă.

Este sărac acela ale cărui cheltuieli îi depășesc venitul.”

La Bruyere

Doriți să economisiți mai mulți bani la sfârșitul lunii? Sunați acum!

Mihai Ranca

Manager

0749 126 204

Share This