Servicii financiare pentru cerințele clienților noștri

Găsiți împrumutul care se aliniază planurilor voastre, oricare ar fi acestea: o nouă locuință, reamenajarea celei existente, studiile copiilor sau poate un autoturism nou. Vă ajutăm chiar cu ștergerea istoricului negativ din Biroul de Credite.

Credite de nevoi personale

Considerăm că fiecare plan, viziune sau idee merită o soluție viabilă.Transformați-vă pasiunile și planurile în realitate cu împrumutul potrivit.

Credite de refinanțare

Administrarea mai multor credite, grija multiplelor rate lunare și drumurile la diferite bănci înseamna un nivel de stres ridicat pentru dumneavoastră. E timpul să vă adunați toate creditele într-un singur loc. Puteți alege una dintre băncile cu care colaborăm iar noi ne ocupăm de toate demersurile.

Carduri de cumpărături

Cardurile de cumpărături înseamnă eficiență și rapiditate! Poți cumpara orice în rate fără dobândă de la magazinele partenere ale băncii alese de dumneavoastră.

Credite imobiliare

Te ajutăm să pui în aplicare planurile pentru locuința ta de vis, modernizarea celei existente sau cumpărarea unui teren deosebit. Putem oferi suport și pentru proiecte de finanțare de tip Casa Verde.

Aveți un istoric negativ in Biroul de Credit?

 

Ștergerea din Biroul de Credit este posibilă. Este des întâlnită situația în care un client și-a achitat integral restanțele și totuși apare în evidența Biroului de Credit. În cazul acesta, clientul nu poate solicita niciun alt imprumut pe o perioadă de 5 ani deoarcece din această cauză, bancile sau institutiile nebancare refuză acordarea unui imprumut.

Totuși, există multe cazuri în care, respectând normele juridice aplicabile, persoanele în cauză pot cere ștergerea din Biroul de Credit.

În urma unei analize făcută de către avocații noștri, se va decide dacă este posibilă ștergerea din Biroul de Credit sau nu.

Sunteți interesat? Luați legătura cu noi

Share This